Det er lett å få dilla på lapper.
Det er så enkelt og greit å lage klar ei røre på kvelden og steke morgenen etter. Ferske lapper til frokost er ikke feil.
Stort sett ligner lappeoppskriftene mine på hverandre, med nye ingredienser som kommer til innimellom.
Nå for tiden er revet gulrot en gjenganger. Revet gulrot gjør lappene saftige og en anelse søtere. Så får man sneket inn en ekstra grønnsak også.
Ekstra godt blir det hvis man har i banan i tillegg.
Gulrotlapper - 5-6 stk
INGREDIENSER
5-6 ss havremel
2 egg
2 store ss cottage cheese, most med gaffel
1 revet gulrot
0,5 ts bakepulver
Ev. 0,5-1 banan, most med gaffel
Ev. et lite dryss kanel, kardemomme, vaniljepulver eller annet som frister
FREMGANGSMÅTE
Bland sammen alle ingrediensene til en tykk røre som du lar stå å svelle litt.
La den gjerne stå i kjøleskap over natta.
Stek fem-seks lapper i litt margarin og pass på å lage de tykke, da blir de ekstra saftige.
Jeg tar ofte lapper med på jobb også. En boks frosne bær og litt søtning i tillegg, så har jeg lapper med rørte bær til lunsj :-)