Hjemmelaget dressing er undervurdert!
Nå skal jeg ikke skryte på meg at denne dressingen er laget helt fra bunnen av, men jeg våger å kalle den hjemmelaget likevel.
Dressingen lages nesten like enkelt som å åpne ei flaske med Thousand Island, men her kan du bestemme smaken selv.
Denne varianten med karri er veldig god til kylling, og oppskrift på kyllingwrap med bokhvetepannekaker finner du her!
Karridressing
INGREDISENSER
4 ss majones
3 ss lettrømme
3 ts karri
2 ts sitronsaft
Kayennepepper, salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Bland majones og rømme, ha i karri og sitronsaft og smak til med resten av krydderne.
Hvis du vil ha en magrere dressing kan du forsøke å bytte ut noe eller alt av rømmen med kesam eller naturell yoghurt.
Ønsker du andre smaker er det også bare å eksperimentere. Til hamburgerdressing kan du forsøke å bytte ut karri med biter av syltagurk, litt chilisaus og chilipulver :-)