Ny lunsjdille på gang; lomper med pålegg!
Dette kan være et godt tips når man trenger litt variasjon til brødmaten. Jeg er jo en fullkorns-pådriver, men fullkornslomper har jeg ennå ikke funnet.
Enn så lenge blir det vanlige potetlomper eller varianter med spelt eller havre.
Du kan bruke det du vil av pålegg, men på mine lomper hadde jeg:
Avokado eller guacamole (laget av en most avokado, et finhakka hvitløksfedd og litt sitronsaft)
Kjøttpålegg (røkt kalkunpålegg i dette tilfellet)
Litt majones
Ruccola
Paprika
Jeg syns det lettere å ha en del grønt på lomper og wraps enn på brødskiver og knekkebrød.
Det er nok litt av gammel vane og litt fordi lomper og wraps kan brettes og rulles så ikke alt det grønne på toppen faller av.
I hvert fall hjelper denne lunsjen meg å få opp grønt-inntaket i løpet av dagen, og det liker vi :-)