Blogg

Enkle oppskrifter og tips om kosthold og helse

Kjøkkensøndag og lomperull med røkt ørret

Søndagen er min faste kjøkkendag! I dag hadde jeg store planer om å komponere ei ny frokostblanding, teste en ny dessert, lage noe godt til middag som kunne passe å legge ut her i ettermiddag og kanskje til og med sette en brøddeig i løpet av kvelden. Man får ikke alltid gjort det man har tenkt, og planen min var nok litt for ambisiøs! Kanskje rekker jeg én av de nevnte tingene på kjøkkenet i dag, men det er liksom ikke så farlig om jeg ikke gjør det heller :) Det frister tross alt hakket mer å være ute i det fine været og gjøre andre ting!

Men å tipse om en veldig kjapp og enkel lunsj/mellommåltid/snack kan jeg gjøre! Lomperull med røkt ørret, smøreost og vårløk kan være greit å slenge sammen når man ikke gidder styre allverdens på kjøkkenet. Og ikke trenger du flere enn de ingrediensene jeg nevnte heller:

Lomper
Røkt ørret eller laks
Smøreost naturell
Vårløk

Smør lompene med smøreost, legg over den røkte fisken og hakk litt vårløk. Rull sammen og spis!

Velg gjerne lomper og innhold etter eget ønske. Nyt finværet :)