Denne kyllingsuppa smaker nydelig, og sparer deg mye tid.
Den tida kan du heller bruke på å kose deg med maten.
Er du som meg og spiser litt for fort vanligvis, så er ei glovarm suppe midt i blinken for å skru ned tempoet og nyte middagen :-)
Kyllingsuppe - 2 porsjoner
INGREDIENSER
200-250 gram kyllingfilet eller annet kyllingkjøtt
2 gulrøtter
1 vårløk eller en bit purre
1/2 paprika
En bit kålrabi
Erter
1 ss margarin eller rapsolje
5 dl utblandet kyllingfond eller -buljong
1/2 boks mager crème fraîche
Litt chili eller kajennepepper
FREMGANGSMÅTE
Kutt kyllingen i biter og stek den noen minutter med litt margarin eller olje i ei gryte. Kyllingen trenger ikke være helt gjennomstekt.
Mens kyllingen steker kutter du opp grønnsakene i små biter eller staver
Ha grønnsakene oppi gryta med kyllingen og la alt surre et par minutter
Ha kyllingfond i gryta og la alt koke i 10 minutter, til grønnsakene er passe møre
Ha crème fraîche i suppa mot slutten av koketida
Smak til med litt chili eller kajennepepper
Server gjerne suppa med fullkornsnudler, fullkornsris eller en skive godt brød.
Husk å blåse på suppeskjea før du spiser ;-)